Jan 6, 2011, 7:34 PM

Такъв е животът... 

  Poetry » Other
667 0 3

Как животът бавно се мени,

минава през радост и беди.

Днес съм аз нещастна, утре ти

и дано в утрешния ден не сме сами.

 

Пред хората усмивка слагаш,

дори да искаш да крещиш,

че адска болка те изгаря

и света грозен ще промениш.

 

Но отново тихо и смирено

в черупка своя се прибираш

и пак с мечтите ти живееш,

свят различен там намираш.

© Милена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??