Sep 2, 2008, 1:09 PM

Такъв те обичам 

  Poetry » White poetry
1016 0 5
Такъв те обичам.
Благ и мил, да ме гледаш усмихнат,
докато рисувам с пръсти върху пясъка.
Такъв, какъвто винаги съм искала да бъдеш,
винаги до мен и винаги истински.
Такъв, какъвто обичам с цялото си сърце.
Такъв, за когото изгарям
с всяка изминала секунда любов.
Такъв, който ще накара слънцето да заспи,
само защото съм уморена
и светлината дразни сънените ми очи.
Такъв, за когото виках, стенех,
докато лицето ти се отдалечаваше
всяка вечер, когато се обръщаше с гръб към мен
и се прибираше у дома, а аз още повече се нуждаех от теб.
Такъв, който ми носеше цветя всяка сутрин,
събуждаше ме с целувка на роза върху лицето ми.
Такъв, за когото ще надскоча небето,
ще стопя дъгата и ще ти подаря
малка пъстроцветна капка бъдеще с мен.
Такъв, който да ме прави влюбена
с всеки изминал момент,
уморени крила върху теб ще приютявам,
когато съм сама и мъглата ме погълва.
Такъв, за когото ще бягам, ще скитам,
само и само пак да те намеря след пороя,
да те прегърна и ти пак да ми прошепнеш,
че съм всичко, за което някога си мечтал.
Такъв, който само от една целувка ще забрави всичко
и ще ме иска отново и отново
след всяко неволно мигване на окото.
Такъв, за когото да не спя и да будувам,
да изпитам всичките си кошмари,
но ти да спиш спокойно на ръката ми
и да се усмихваш по детски насън.
Такъв, за когото бих дала всичко,
само за да ме обича и да бъде до мен завинаги.
Такъв те обичам. Обичам те невъобразимо много.
Нощем те търся в сънищата си, държа те за ръка
и ти казвам, че те обичам.
Такъв, който може да направи малкия ми свят
вътре в очите ти по-различен,
дори с две думи - обичам те.

© Слънце All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • браво бе момиче,страхотно е.
  • Добре де, Слънчице, заради тебе ще се влюбя, но само този път...
  • Много е хубаво,истинско и изпълнено с любов =)Страхотно!
  • Такъв, който само от една целувка ще забрави всичко
    и ще ме иска отново и отново
    след всяко неволно мигване на окото.

    Прекрасно е !
  • "Такъв, който да ме прави влюбена с всеки изминал момент..."неверояни редове... хареса ми искреността ти... ето това мога да нарека волен полет... мечти! О, да много ми хареса! Продължавай все така!
Random works
: ??:??