Aug 10, 2007, 10:53 AM

Там 

  Poetry
454 0 7

 

Там

(...във Варвара на July morning)



Там чакат хора, огън и китари

под звездната усмивка на небето...

Там чакат песни, спомени, другари

във мократа прегръдка на морето...

 

 

Там времето застава до дървото

да гледа, сладко сгушено в сумрака,

разрошеното утро на живота

по юлски как се ражда пак.

 

 

Там слънцето изгрява най-червено

в очите на притихналите хора

и пуснато в мечите им, смутено

търкулва се по пътя си в простора.

 

 

Там чака младостта да си я вземем

във шепите, безпаметно пораснали.

Там слънцето, в душите щом изгрее,

белязва ги със светлина и не залязва.

 

 

(малко закъснял спомен и поздрав за всички,които са били там... :)

© Инна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??