Oct 22, 2010, 12:37 PM

Там 

  Poetry
380 0 0

Сънувам прозореца.

Отварям.

Пуша на прозореца

и скачам през прозореца...

 

Правя точка под прозореца.

Сянката от пълнолуние.

 

© Засега All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??