Mar 13, 2018, 3:33 PM

Там...близо 

  Poetry » Love
637 0 0

..........

Ще съм някъде там...

Толкова близо до теб...

На една крачка...

А всъщност на цяло

едно

сърце

разстояние...

11032018
E.E.

© Erato Eratova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??