Mar 17, 2024, 8:58 AM

Там, където двама сме едно 

  Poetry » Erotic
158 4 10
 

Червилото ти огнени печати
по тялото ми пътя ти бележи,
по който води те страстта ти
насочвана от моите копнежи...

И всеки е бленувана реалност
на сбъднатост, която съм сънувал...
Във сливането ни е общата ни цялост,
в която всичко твое съм целувал...

Това е истината за онази страст,
в която няма граници, забрани,
в която няма ти и няма аз,
в която с Обич сме в едно събрани!

 

05.03.2024.

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??