Mar 14, 2008, 11:32 AM

Там, където свършваш ти... 

  Poetry » Love
1001 0 5

Там, където свършваш ти...

 

 

Построенa в храма на твоите мечти,
аз ти завещавам...
себе си - всичко в мен ти принадлежи...
аз ти обещавам...
Изпепелена в пламъка на твоите очи,
аз се прекланям...
пред теб - от толкова любов чак ме боли...
аз не догарям...
И от всеки дъх отронени сълзи,
аз не съжалявам...
че обичам те, нека ме боли...
аз те обожавам...
И от всяка дума твоя - милион звезди,
аз се затварям...
там, където ще ме виждаш само ти,
аз се разтварям...
Като прах сред хиляди комети...
аз се потапям...
там, където свършваш ти...

 

© Надя Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??