Dec 1, 2006, 12:30 AM

Танц 

  Poetry
696 0 2

Мили мой, прекрасни,
от днес нататък ти си моето момче!
От днес започва ни живота,
танц вечен като валса и тангото!

От днес нататък пътят ни един е,
ще имаме опора във бедите!
И нека никой, нищо не изтрие
таз вяра в светлото, в доброто!

Обичам те, обичай ме и ти!
В прегръдките си силно притисни ме!
Какво да искам повече, кажи,
от двете твои влюбени очи!

© Катя Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??