Aug 1, 2020, 10:34 AM

Танц на безброй ветрове 

  Poetry » Other
453 1 0

Пътувай, човеко! Пътувай!
Жадувай за много любов
и никога ти не робувай...
Сега тишината е зов...

 

Животът е раждане свято.
Животът не струва пари.
Животът е пролет и лято.
Животът е в млади очи.

 

Животът ти дава приятел,
но в мъка оставя те сам...
Животът е мъдър писател,
дори е обида без срам...

 

Животът за двама е птиче,
защото обичат се те.
Животът е гланц на момиче
и танц на безброй ветрове.

© Димитър Драганов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??