Dec 29, 2009, 3:22 PM

Танц на сенките 

  Poetry
1063 0 3

Две сенки дълъг танц играят,
преплетени вървят към вечността.
Животът сянката водач е,
смъртта е нейният палач.

Лъжлив, синхронът, заблуждава,
че двете са сестри в една душа,
но всъщност крехкият живот се състезава
с безжалостната сянка на смъртта.

Привикнал все да побеждава,
животът губи интерес,
ала смъртта безмилостен урок му дава -
неин е крайният превес...

© Джесика Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??