Jan 19, 2010, 1:48 PM

Танц под дъжда 

  Poetry » Love
1052 0 2

Ти, танцуващо момиче,

вярваш ли, че те обичам!

 

Ритъм е любовта:

остава, остава, във мене е тя!

 

Влюбен съм във тебе сега!...

 

Но защо ли пак заваля:

капки дъжд – сълза по сълза... бяла сълза!

 

Недей си тръгва – вън е тъмно!

 

Искам твоя огън в очите –

мракът студен е!...

                                     Ти си сама!...

 

Влюбен съм в тебе! – вика дъждът...

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??