May 8, 2008, 3:39 PM

Tанц сред звездите! 

  Poetry
507 0 0
Нощ е! И всичко около нас е тъй красиво,
и всичко сякаш иска да ни каже, че само ти и аз сме!
Поканих те на танц сред звездите,
танц тъй дълъг и истински!

И нека вплетени в едно тела се слеят,
за да могат завинаги да бъдат заедно!
Искам да те върна и да съм там пак с теб,
за да може винаги да сме заедно и завинаги!

И утрото настъпва със своята зла участ,
за да ни раздели двама влюбени танцуващи,
този мокър и изпълнен с надежда блус!
Сбогом, любима, до следващия танц в полунощ!

© Пацо Танчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??