Nov 28, 2015, 10:40 PM

Танцувам 

  Poetry » Other
417 0 1

Танцувам
и се вълнувам;
аз ще отпразнувам
това спокойствие и мир
с обилен,
славен пир...
По същество,
това празненство
ще бъде само едно - моето.
И когато приключи
всячески ще се отдам
на царствена хармония...
Стига вече с тази какафония!

© Изи Кайт All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??