Oct 5, 2006, 10:25 PM

Танцувам с теб! 

  Poetry
977 1 15
Ще потанцуваме ли с тебе, мила?
Танго ще бъде, танцът на страстта.
Копнежът ти изгаря ме тъй силно,
със твоята се слива моята душа.

Танцуваш с мен, танцувам с тебе.
Тангото наше, танцът на страстта.
Ефирно нежна си, чудесна
във този танц на любовта.

Танцувам с теб, ръцете ми те галят.
Щастливи бляскат твоите очи.
Танцуваме със тебе танц вълшебен
и нищо няма да ни раздели.

p.s. Идеята дойде от стиха на damaianti ( Вероника )
         " Потанцувай с мен"

© Христо Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??