Aug 13, 2013, 8:20 PM

Танго 

  Poetry » Love
548 0 1

Танго

 

Едно шеметно танго за двама

ни завърта във ритъм горещ.

Ту се сливаме, ту пък ни няма,

бурни, страстни във ритъм зловещ.

 

Силна хватка през кръста ме води,

подчинена се сливам с нощта,

после бурно отричам, не моля

с огнен порив нападам в страстта.

 

Бездиханна от тебе изтривам

всички устни от всички жени.

Неподвластна, жестока и дива

любовта ври във мен и кипи.

 

Три акорда и танцът ни свършва се

звук последен в ушите кънти,

разделени телата ни търсят се

от пространството силно боли.

 

А отгоре луната изгряла

е свидетел единствен, уви.

На тангото ни - танц пред раздялата.

Ще те помня!

Помни ме и ти.

 

Кри

© Красимира All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??