Ела, любов, и с мен танцувай,
с безсрамни мисли ме целувай,
това е миг и няма още,
една красива нощ е.
Обичай ме и си отивай,
до дъно сълзите изпивай,
знам, ще боли, но не тъгувай,
в съня си цветен ме сънувай.
Това е миг и няма още,
една красива нощ е.
Животът ни е въртележка,
а ние сме щастлива грешка.
Един до друг сме. Полудувай.
Целувам те! Не се сбогувай!
© Георги Стоянов All rights reserved.