Сатен
Докосни ме, Tъга,
бъди нежна,
тази лунна цигулка
изтръгва дъха ми.
Прегърни ме, Tъга,
тъй безбрежна
е сатенената нощ,
с червени обувки.
Залюлей ме, Tъга,
танцувай с мен,
превърни се
в любовно рамо.
Ако тази безумна цигулка
спре,
убий ме, Tъга,
с гордостта ми!
© Ели Деянова All rights reserved.