Feb 2, 2014, 7:44 PM

Татус на топола 

  Poetry » Love
335 0 0

Във тялото на таз топола

аз името ти ще изрежа.

И както винаги е гола,

да се чете и от невежа.

 

Под името ще издълбая

сърцето мое - съсипия.

И няма да се колебая

стрела във него да забия.

 

А под сърце ще татуирам

и наш'те буквички начални.

В средата "плюс" ще конструирам

и да ни мислят за нахални.

 

И сбора тука ще е равен

на чистата "Любов" за двама.

И този татус - тъй направен,

да бъде наш'та анаграма!

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??