May 14, 2011, 6:51 PM

Тази бенчица малка... 

  Poetry » Humour
909 0 14

Вземи си парите, моя малка Катрин!
Не струват те даже и кошница плява
разпиляна от вятър, пред поглед един
към бенката малка на бедрото отляво.

Макар да ме гониш от своята стая,
да скъсаш със мене не се и надявай.
Дори да умирам, аз пак ще мечтая
за бенката малка на бедрото отляво.

Обичам в леглото до тебе отпуснат
 да лежа, а когато зората изгрява,
да милвам настръхнал с изпръхнали устни
тази бенчица малка на бедрото отляво.

И какво от това, че живееш със друг!
Аз твърдя, че не може никой да притежава
като собственост частна - даже твоят съпруг -
тази бенчица малка на бедрото отляво.

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??