За тази любов...
Тя направи
повече от колкото трябваше.
Тя прости неща,
които бяха н е п р о с т и м и.
Тя пренебрегна себе си,
само и само,
за да е щастлива.
Тя се бори толкова,
за да получи
н и щ о ?
***
И след тази любов...
тя
изгуби сърцето си...
Изгуби себе си.
© Михаела All rights reserved.