Nov 12, 2008, 7:15 PM

Тази песен... с теб 

  Poetry » Love
559 0 1
Искам да танцувам тази песен с теб.
Да ме прегърнеш и в тебе да притихна.
Да се движим бавно, погълнати от нея,
заслушани в прекрасните и стихове.

Искам да танцувам тази песен с теб.
Да те докосна и потъна във очите ти.
Да продължи безкрайно този и куплет,
да се удавя във мечтите си...

Искам да не свършва тази песен... с теб.

© Цветелина Савкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??