Oct 21, 2019, 1:05 AM

Те 

  Poetry » Love
374 0 0

Те крещят, те пищят и се раздират-

Разпадат се на хиляди парчета, 

Сенките им идат от далеч - от отвъдното, 

на души измъчени, неотмъстени. 

Явяват се по мръкнало, по съмнало, 

Лицата им не мога аз да видя. 

Усещам само болката незаслужена, 

И спомена от твоето: Не обичам те. 

 

© Maria Radeva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??