Mar 7, 2006, 8:28 PM

Театър 

  Poetry
802 0 2
Аз мога
да се правя,
че обичам.
И мога
да се правя,
че сълзи
от щастие
по устните
се стичат...
И даже
ще те гледам
във очите
!


Венцислава Симеонова

© Венцислава Симеонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??