Неспокойна, тръпнеща, сладка,
дива, непозната, опасна,
нежна, мила, ласкава,
чаровна, страстна, изящна
любовта ми в очите ти се тласка,
в сърцето ми обичта ми не угасва,
ти намери я, докосни я, отпий я.
Теб очаквам!
Не някой потаен!
Виж, искрата през миглите ми угасва
и затова побързай, попий я, преглътни я!
Сега ела, вземи ме!
Нека бъда за теб непозната, опасна
и със сълзата си събуди ми душата,
нека бъда мила, изящна,
твойта магия пак злощастна.
Съживи я, а после остани!
© Светлана Тодорова All rights reserved.
Хубава вечер ви пожелавам с много красиви мигове!