Aug 2, 2022, 12:56 PM

Техническа компания 

  Poetry
202 0 0

Днес техническият клуб
посреща нов за домакинството продукт.
Tesla Slim в членството ще фигурира,
в славна чест пералня " Бойко" се пенсионира.
И по този случай "Фильо" спретна къкрещо фасулче,
поводът приветства и капризното ни булче –
Дилберина Дилмана,
картофи пържи, после скарата захвана.
И " Краунчо" да не остане най-назад
принцески пекна в тоз парад
на калорийни угощения
и всякакви приготовления.
"Самсуняга" и той звънче обади,
включи свойто действие и палачинки ни направи.
После – що сме тъй дебели,
па се чудим как да се наврем в досегашните премени...

 

© Красимира Генева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??