Предстои ми да направя тежък избор.
Предстои ми да избера или потъпча любовта.
Колебая се и ми е криво.
Направя ли избор - чудя се дали не греша.
Но и ти не ми помагаш.
Стоиш безучастен и мълчиш.
А аз се отчуждавам и забравям за свойта любов и мечти.
Взех решение...
Потъпках любовта.
Ужасена изтръпнах.
Не изпитвах вина.
Разбрах че не те обичам.
Олекна ми.
Почувствах се свободна жена.
© Ванина All rights reserved.