(нещо обещано)
по обед
все слизат ангели от небето
червените гумени сърца
правят арка
от още по-голямо сърце
минавам
по столовете кацат гълъби
да клюкарят времето
червени гумени мечета
правят арка
от още по-голямо гумено мече
минавам
(Haribo macht Kinder froh)
по обед
косата ми е синя
вярвам
червени гумени цветенца
правят арка
от още по-голямо цвете
минавам
по столовете
срядата няма нищо общо
и е само ден
червеногуменосърце
излита нагоре
ангелите се усмихват
той ми разказва всичките си сънища
а аз дори не съм заспивала
© Зорница Николова All rights reserved.
сериозен съм