Jul 13, 2007, 10:59 PM

Тектонично полугодие 

  Poetry
494 0 4
Тектоничната ми същност се разтресе!
Всяка глупава покорност бе вина.
И под купищата граници
проблесна...
Капка его.
За това БЛАГОДАРЯ!

Как обичам да съм гневна.
Безгранична.
Разсъблечена от туй всеопрощаване!
По е лесно да съм
мъничко себична.
Малко грешна. Малко лоша...
Неподправена.

Да усетят, че под мойто плодородие...
е безпочвеност.
Е зона земетръсна.
Днес започнах тектонично полугодие.
Че молитвената благост
ми омръзна...

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??