Mar 12, 2018, 10:51 AM

Телевизия 

  Poetry » Other
435 1 0

Вали, вали, вали...
Във къщи си седи,
и гледай телевизия!
Ума си отвори
и кротко приеми
поредната емисия!
И, моля те, 
не си мисли, 
че бавно полудяваш.
Ти, вече си умрял.
Ти  - вече се разлагаш.

© Петър Варчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??