Feb 21, 2017, 11:14 AM

Телевизор 

  Poetry » For kids
1148 4 0

Мърдаща картина на стената

пее, казва и подмята-

кой, кога, какво, защо

вред по земното кълбо.

Знае всичко за света,

та това е....телевизора.

© Иванка Балкова All rights reserved.

The work is a contestant:

Що е то? »

42 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??