Aug 7, 2012, 9:54 AM

Теменуги 

  Poetry » Love
406 0 0

Докосвам ръце-теменуги,

докосвам китка цветя.

Като тях няма други

и аз мисля, че ти си Тя.

 

Как липсват ми те сега.

Слънчевото сияние е далек.

Облак навява лека тъга.

Копнея за слънчев лъч лек.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??