Nov 27, 2020, 7:36 AM

Тенис на мухалка 

  Poetry » Humour, Other
1028 0 0

Тенис на мухалка

се играе днес

с топче и бухалка

буди интерес.

 

Тенис на мухалка

хубава игра

удря мека палка

хвръкнала муха.

 

Тенис на мухалка

 кочина със смет

без кибрит и без запалка

все вървим напред.

 

Тенис на мухалка,

 мухлю на обяд,

сцена много жалка,

червеите спят.

 

Тенис на мухалка,

спукано дърво

дето го издялка

от едно листо.

 

Тенис на мухалка

 тенис и на корт

 Тенис на мухалка

 е народен спорт.

 

Тенис на мухалка

и дори на маса

 фина залъгалка

щом я втаса.

 

Тенис на мухалка,

счупена изгнила

Няма вече палка,

няма вече сила.

© Клажер от Килиджевци All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??