Nov 14, 2010, 7:07 PM

Терзание 

  Poetry » Love
563 0 1

Безумно те желая,
а не му се вижда края,
сърцето ми се къса,
даже стигам до погнуса
от собственото ми терзание.
Цинични са словата,
но завъртяла си ми ти главата,
въртя се в омагьосан кръг,
чувствата ми се преплитат,
нямат никаква посока,
обичам те да кажа искам аз,
но веднага ме хваща страх,
да не би да кажа някаква лъжа,
не искам да те натъжа!
Визията ти е страхотна,
умопомрачителна, невероятна.
Настръхвам, щом те видя,
а погледнеш ли ме ти,
потъвам в пясъци подвижни,
следват чувства хаотични,

желания безкрай,
сякаш ме връхлита ураган,
който вътре в мен вилнее,
а навън слънце грее.

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Допада ми защото отчасти ми прилича на моят първи опит да създам нещо подобно.Жалко,че не го пазя,но както и да е.В твоя шедьовър виждам отчасти себе си като начинаеща още и ми харесва определено ми харесва!
    Продължавай в същия дух
Random works
: ??:??