Dec 20, 2008, 10:22 AM

The holy trinity 

  Poetry
558 0 7
The holy trinity

Въртя газта,
ръмжат буталата,
ураган на колела,
погром в душата.

Хиени вият, помияри лаят,
пътни знаци упътват тълпата,
но само трима пътят знаят -
господин Дейвитсон, Аз и Сатаната.

Пресичат дечица и старци,
газя ги - скоростта не намалява,
че няма пътни знаци
по магистралата към ада.

© Алекс учо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??