Dec 31, 2007, 8:50 AM

The Sorrow 

  Poetry » Love
557 0 2

Може би го казвам от завист,

но не мога да ви гледам

толкова щастливи и зная,

че го казвам от злоба,

но още се надявам да помръкнат

погледите ви красиви.

Може би още си спомням

колко подло постъпи

спрямо мен,

още страдам наранена,

спомняйки си онзи ден.

И не вярвам, че ще се усмихна

дори милиони слънца

да заблестят за моя утеха.

Река да бях, та да притихна,

но далеч са моите брегове.

И с любов проклинам те, любими,

дано обичаш своите врагове.

 

© Стеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Обичай ги и ти!
    Весело посрещане на Новата година!
  • Ти си момичето!Знаеш какво пишеш и го умееш!Смело с теглилките напред;>>>
Random works
: ??:??