Oct 14, 2004, 1:47 PM

Ти 

  Poetry
1412 0 4
Душата ти - студена и жестока
измъчваща сърцето ми без жал,
ме блъска ядно във потока
от пепел, горест и печал.

Лъчи от тъй далечни спомени,
измамена от твоите очи
поливат с ярост нервите оголени...
сама съм тази нощ... Сърце, кърви!

Викът на болка ме раздира,
а теб те няма и боли...
Шега ли си, дали да търся?
Миг, вечност за да те намеря...
и истински ли си, или не си?

© Марина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??