Jul 21, 2011, 10:18 PM

Ти... 

  Poetry » Love
669 0 0

Ти върна усмивката на лицето ми,
която отдавна бях си загубила.
Ти накара отново да бие сърцето ми,
сякаш от дълбок сън съм се събудила.

Когато съм с теб, по-силно от слънцето грея
и се чувствам истински жива.
Ти ме накара отново да се смея
и да бъда отново щастлива.

Рани безброй предишният ми направи,
но ти сега ги лекуваш една по една.
Самотна и тъжна, моята душа остави,
а ти ми върна смисъла на любовта.

Мислих си, че друг няма да мога да обикна,
но ето, че ти се появи...
Мислих си, че с друг няма да мога да свикна,
но точно ТИ го промени!!!...

© Мария Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??