Oct 22, 2014, 1:31 PM

Ти 

  Poetry » Love
406 0 0

Очите ти – две уроки съдбовни
от поглед хващат семето на огъня.
Усмивките на веждите ти трогват,
макар че са обърнати наопаки.

 

Ръцете ти – весталки тъй невинни,
коват ми кръста с тънки пръсти.
Наострените ти рубини
ми драскат чувствата отвътре.

 

Нозете ти... два кораба бермудски,
пътуват към изгубения пристан...
Триъгълна е тази лудост,
в която няма да ми липсваш...

 

Косите ти – на ветрове посоки,
заплитат ми желанията мъжки.
Мечтите ми са ластичка от обич,
която на живот да вържеш...

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??