Sep 10, 2015, 5:15 PM  

Ти 

  Poetry » Love
436 0 0

Изпратих спомените -

в позлатена рамка,

за вечни времена!

Изпратих и усмивките,

и сълзите...

Дори

необяснимата тъга

и

Любовта

изпратих.

Така запазих

Теб!

Завинаги!

 

© Бояна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??