Feb 11, 2018, 10:09 AM

Ти 

  Poetry
391 2 4

Всяка утрин, всеки ден и всяка вечер
те обичам, и обичам, и обичам!
И те искам, и те търся, и те чакам –
да те сбъдна, да те има, да те вдишвам.

 

Ти си мисъл, ти си чувство, ти си трепет,
ти си изгрев, ти си залез, светлина,
тиха зима, цветна пролет, топла есен,
знойно лято, въздух, огън и вода.

 

Ти си вятър, ти си слънце и стихия.
Подир тебе, като вярна сянка, тичам.
Ти си всичко. Ти си моята магия.
И всеки миг те обичам, и обичам, и обичам!

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??