Jan 7, 2015, 12:00 AM

Ти 

  Poetry
437 0 0

Ти бе всичко, което съм чакала...

Сякаш имах в живота си лъч!

От любов само с тебе съм плакала.

Чудо среща човекът  веднъж...

 

Ти бе всичко, което съм искала...

Всяка малка мечта прероди,

всяка болка, отдавна подтискана

в мен, прегърна и изпепели.

 

Ти си всичко, което съм имала.

И не мога да бродя сама

по пътеките, дето чертали сме,

две сърца, слети в обща душа.

 

Ти си всичко, което съм губила

и със теб си замина страстта.

А сърцето, от мъка погубено,

го задавят горчиви слова.

 

Всичко ти си, което съм плакала...

С мен останаха празни мечти.

Накъдето потегли с остатъка,

там се губят и мойте следи...

 

Ти ще бъдеш последната думичка,

страшно  пареща мойте уста

във последния час на живота ми,

във последния ден на света. 

 

© Ива Милорадова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??