Mar 30, 2006, 10:26 AM

Ти и той 

  Poetry
614 0 3
Ти –
мисълта с която заспивам,
ти –
мечтата с която се събуждам.
Ти –
моя грях и моита любов,
ти –
мойта лъжлива истина,
ти –
моите изплакани сълзи.
Ти –
онзи, които никой не може да замени....


Той –
моито красиво спокойствие,
той –
протегнал ми от Ада ръце,
той –
усмивка и истина,
той –
моите новопролетни дни,
той –
сбъднатите ми мечти...
да съм обичана и да не ме боли...





© Надя Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??