Dec 2, 2018, 9:10 AM  

Ти каза, че ме четеш и аз прописах 

  Poetry
378 1 2

Ти каза, че ме четеш и аз прописах,,,

Ти каза, че ме обичаш и аз запях…

Песните ми дали някой ще ги слуша,

дали в душата на някого ще оставят следа?

И бързам думите си да запиша,

нека за теб да бъдат моя последен благослов.

Приеми моя дар, приеми моите думи-

излезли от сърцето ми са,

от изхабеното сърце на таз жена-дете.

Приеми ги, а после ги хвърли на вятъра –

нека свободни да летят,

нека до повече сърца да се докоснат…

Други ще се докоснат до думите излезли

от моето сърце, до топлината излязла от моята душа…

Аз исках само теб да стопля,

но ти така и истински не пожела това…  

Ти каза, че ме четеш и аз прописах…

01-12-2018 год.

© МД All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря!
  • Много си нежна, Мариелка!
    Хареса ми лирическата и - не ми хареса, но това е поради трънчетата в характера ми.
    А думите "излезли от сърцето" са наистина голям дар, и който не го оцени, не знае какво губи. Аз така го разбирам и ти благодаря!
Random works
: ??:??