Feb 6, 2009, 1:10 PM

Ти, Който Си 

  Poetry » Phylosophy
530 0 4
Ти, Който Си

Мериш ни с различни мярки,
но пак на същия кантар,
не гледаш в дрехите ни ярки,
а във сърдечния хастар!

Слагаш ни различни норми,
но пак на същите бразди,
имаш ред без униформи
и генерали без звезди!

Даваш ни във разни нужди,
но пак от същата Любов,
а колко често са ни чужди,
Твойто Име, Път и Зов!

24. 01. 2009 г.
Прага

© Станимир Тахов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??