Dec 21, 2021, 10:13 AM

Ти ме съблазняваш 

  Poetry » Love
924 0 0

Ти ме съблазняваш на толкова много нива,
нямах представа че има толкова много нива,
не знаех че може така,
да ме съблазниш не само с чара си,
а с красивото си същество,

с чистата си нежна душа,
с лъчезарното си женствено излъчване,
с красивите думи, които ми написа,
нямах представата, че е възможно това,
ти си жената, която не знаех, че съществува,
и в най-смелите ми романтични мечти - ти ги надхвърли,
дори през морета и планини, аз пак те усещам,
знам кога денят ти е хубав и кога е лош,
понякога не мога да преценя, това ти ли го изпитваш или аз,
има една много красива свързаност между нас,
и ти ме съблазняваш с всичко това и повече,

ти си толкова добра, че няма подарък с които да ти угодя,
обожавам всяка част от твоята личност,
боготворя всяка част от твоето тяло,
обичам всеки момент с теб,

 

остави се, да те накарам да се засмееш,
остави се, да те зарадвам,
остави се, да те съблазня,

 

копнея за теб по един красив начин,
копнея да се забавляваме заедно,
копнея да бъда с теб, дори и за малко.

© Лъв All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??