May 22, 2013, 9:48 AM

Ти можеш 

  Poetry » Civilian
506 1 2

Там, където свършва човешкото,

там, където свършват силите,

там, където няма надежда,

започва божественото.

 

То е в твоята душа,

то е в твоето сърце,

то е твоята съдба!

 

Там, където надделява омразата,

там, където избухват войни,

там, където свършва битката,

започва победата.

 

Тя е в твоята душа,

тя е в твоето сърце,

тя е твоята съдба!

 

Ти можеш да бъдеш

посланик на мира!

Ти можеш да промениш

света! Ти можеш!

 

© Jana Light All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??