Jun 26, 2024, 9:48 AM

Вълк 

  Poetry » Other
141 0 1

 

Когато грижиш се за вълк

дори затворен зад решетка

Усещаш погледа му зъл

със всяка своя нервна клетка.

 

Че даже звярът да е в плен,

със катинар и със верига,

Не си ти нивга защитен

Щом разумът ти не достига.

 

И щом подаваш му храна

не го допускай твърде близко.

Приятелството е с цена,

която си не струва риска.

© Таня Гулериа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??