Aug 16, 2010, 9:26 AM

Ти пожела 

  Poetry » Love
632 0 1

Тръгвам си! Довиждане, любими.
Обичам те и ще ми липсваш, знай.
Оставям тук мечтите ни красиви,
но надявам се тайно това да не е край.

Тръгвам си! И няма да се върна вече.
Не забравяй, че да си отида ти си пожела.
Не е сега каквото беше,
пред теб съм силна, после ще плача сама.

Тръгвам си! Ако ти пука - спри ме.
Ако ли не, дори и трудно, аз ще продължа.
Решиш ли ти, че ми прощаваш - потърси ме,
но няма да те чакам вечно в самота...

Тръгвам си с едно последно "Съжалявам"!
Твърде дълго, твърде много ти се извинявах.
Рониш сълзи с болезнена ярост. Търпение нямам.
Сега дори невинна без вина не останах... 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Усещасе болката...
    Поздравления за стихът
Random works
: ??:??