May 4, 2008, 5:27 PM

Tи разбра, но аз НЕ!!! 

  Poetry
866 0 5

Ти разбра защо стана така,

ти проумя защо всичко свърши така.

Ти оцеля след обидата,

ти ме остави и уби любовта.

Ти ме остави сама, а болката напира в мен,

сърцето ще се пръсне, не издържа нито ден.

 

Ти разбра защо стана така, но не проумя

какво се крие в моята душа.

Ти разбра защо ме остави, но не проумя

защо никога аз не те забравих.

 

Обясни и на мен, разкажи ми защо постъпи така,

защо допусна всичко да свърши просто ей така,

защо направи това, когато знаеше, че аз те обичам така,

както никой не те е обичал досега!!!

 

© Албена Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??