Mar 1, 2008, 11:20 AM

Ти се появи 

  Poetry » Love
756 0 5
 

След толкова години ти се появи в съня ми,

в началото не те познах и щях да те подмина,

не беше променен и спря дъха ми,

аз пак усещах, че си мойта половина.

 

Почувствах любовта отново, усещах я във въздуха,

в очите ти, дори във мислите у теб подтиснати.

Защо си тук, нима е истина или е просто за утеха?

Добре ли си, защо си тъжен и гледаш тъй умислено?

 

За миг затворих аз очи и спомените оживяха

за някогашната любов, по която и до днес тъгуваш.

Отново аз съм твоята любовна стряха,

към мене в сънищата ти пътуваш.

 

Поисках да избягам, да се скрия, ала не можех,

усещах допира ти, същият като преди.

Прегърна ме, докоснах нежната ти кожа

и забелязах във очите ти сълзи.

 

Прегръдка нямала съм аз такава,

с любов и толкова сълзи...

Събуждам се и болката във мен остава,

а във съня оставаш ти.

© Надя Уорендър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Прекрасен сън!Дано Баба Марта го превърне в реалност!
    Поздравления за стиха и за празника!От сърце ти желая
    отново да бъдеш най-щастливата"любовна стряха",мила Надя!
    С обич!
  • Хубаво е!
    с обич, Надя.
    Честита Баба Марта!
  • "Прегръдка нямала съм аз такава,

    с любов и толкова сълзи..." Ммм, върна ме някъде...
    Вълшебно усещане, мерси!

    Честита Баба Марта!Много усмивки и пролетно настроение!

  • Поздравления!
  • БРАВО!!!!!!!! Едва не се прасплаках много ме кефи !
Random works
: ??:??